Joulukonsertti 15.12 klo 19

Tuotekuvaus

Jannike Sandström ja Jore Marjaranta esittävät joulun rakkaimmat ja kauniimmat joululaulut kaksikielisessä joulukonsertissa. Kosken kartanon pieni ja idyllinen puukirkon tunnelma on aivan ainutlaatuinen ja tämä on toinen kerta kun järjestetään konsertti yleisölle. Kosken kartanon kirkossa kauniit perinteiset joululaulut tuovat takuuvarmasti joulun sydämiin – suomalaisten rakkaimpiin joululauluihin kuuluvat Sylvian joululaulu ja Varpunen jouluaamuna saavat rinnalleen myös iloisen energistä joulumusiikkia ja huumorin pilkahduksia. Konsertin pianistina toimii Olli Ahvenlahti.

Joulukonsertin yhteydessä järjestetään myös opastettu kierros (klo 18:10) joka kertoo Kosken Ruukin ja kirkon historiasta. Kosken kartanon kirkko on yksi Suomen neljästä yksityisistä kirkoista ja harvoin auki yleisölle. Opastetun kierroksen lippuja voit ostaa tästä

Liput voi lunastaa kahvilasta kun saavutte Kosken kartanolle, ne ovat teidän nimellä varatut. Konserttipaikat eivät ole numeroidut. Konsertti kestää 90 minuttia ja alkaa klo 19:00. Kirkossa on lämmitys päällä mutta voi silti olla viileetä kun kirkko on eristämätön puukirkko. Kirkon ovet avataan yleisölle klo 18:45, kun opastus ohjelma kirkossa on päättynyt. Kävelymatka kahvilasta on 5 minuttia.  On hyvä saapua paikalle ajoissa niin että ehditte lunastaa liput ja kävellä rauhassa ylös kirkolle. Jos seurueessanne on liikuntarajoitteisia henkilöitä, on mahdollista pysähköidä yläpihoilla, muuten pysähköinti on kahvilan tuntumassa. Wc-tilat ovat kahvilassa, yläpihalla kirkossa ei ole wc-tiloja. 

Lisäksi Kahvila ja lihakauppa on auki klo 17-21 ja on mahdollista tilata etukäteen kakkupalan tai tilan omasta lihasta tehdyn herkullisen paahtopaistivoileivän.

 
 
****  Verkkokauppassa on ilmenyt ongelmia. Jos tilauken kanssa ilmenee ongelmia, tai ette saa tilausvahvistusta heti sähköpostiin maksun jälkeen, niin ottakaa yhteyttä! helena@koskis.fi *****
 
 
27,00
Selaa tätä tuoteryhmää: Joulukonsertti